Декоративна косметика Rimmel

Rimmel London-доступна косметика для макіяжу

Rimmel - знаменитий англійський косметичний бренд, який з 1834 року вже має можливість радувати клієнтів власною діяльність і чудовим виробництвом. Батько майбутнього власника фірми також трудився над виготовленням коштів. Згідно історії теж був французом, і він зміг передати спадкоємцю всю свою любов до запахів, який в подальшому зробив багато відкриттів та інновацій в області косметики.

Яскраві чуттєві губи, неонові нігті, супер об'ємні чорні вії-відчуйте ритм великого міста з косметикою від Rimmel! Відомий британський бренд декоративної косметики rimmel, купити яку Ви зможете на нашому сайті bigoodi.com.ua, може похвалитися більш ніж 200-річною історією.

У частині новаторських знахідок даної марки включає:

  • Rimmel туш для вій - ідеальні і виразні очі підкорять серця всіх навколо;
  • Rimmel тональний крем - рівний і гладкий тон обличчя подарує диво-косметика Римель;
  • Rimmel помада - чуттєві і спокусливі губи підкорять весь світ.

Завдяки незмінно високій якості, косметику від Rimmel в Україні використовують навіть професійні візажисти, адже з її допомогою так легко створювати модні і дуже яскраві образи. Олівці, тіні, помада rimmel-з їх допомогою так легко бути чарівною!

Чому треба Rimmel купити в Україні?

Декоративна косметика британської марки елегантно підкреслить достоїнства вашої шкіри і відмінно замаскує дрібні недоліки. Багато уваги компанія приділяє виробництву помади і блисків для губ, а також тіней і туші для вій – адже саме правильний акцент на очах або губах здатний зробити кожну жінку чарівною! Об'ємна туш для вій, яскравий олівець або матова помада rimmel глибокого, насиченого відтінку ідеально підкреслять красу кожної жінки, її характер і чуттєвість – жоден чоловік не зможе пропустити таку красуню!

Stay Matte від rimmel тональний крем - нового покоління, який відмінно контролює блиск шкіри, забезпечуючи рівномірне матове покриття. Натуральний екстракт ромашки чудово заспокоює, екстракт огірка добре очищає проблемну шкіру, а екстракт бавовни прибирає жирний блиск, роблячи шкіру матовою на цілих 12 годин! Ніжний тональний крем Match Perfection Foundation від Rimmel прекрасно маскує недоліки, ідеально адаптуючись до природного тону шкіри.

Спеціальні сапфірові пігменти додадуть обличчю свіжий і відпочив вигляд, а ультраувлажняющий комплекс з вітаміном Е буде насичувати вашу шкіру вологою протягом 24 годин. Завдяки своїй легкій текстурі крем лягає тонким рівномірним шаром, даруючи шкірі приємне відчуття турботи і комфорту.

Помада Rimmel-ніжна турбота про ваших губах

Помада від Rimmel створена на базі натуральних компонентів, які дуже дбайливо доглядають за шкірою. Активні компоненти глибоко проникають в клітини епідермісу, насичуючи їх вологою і корисними елементами, захищають шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища і стимулюють оновлення клітин, сповільнюючи процес старіння. Косметичні засоби від Rimmel збережуть вашу молодість і красу, їх по достоїнству оцінять жінки, які піклуються про себе, цінують високу якість і вважають за краще розкіш за доступною ціною. На сьогоднішній день дана марка є однією з найпопулярніших косметичних виробників.

На нашому сайті Bigoodi.com.ua (Бігуді) представимо дуже великий вибір помад, ви також можете подивитися їх в категорії ПОМАДА.



Rimmel Палетка тіней для повік Magnifeyes Eye Contouring Palette 003
Rimmel Палетка 3в1 тіні, помада, рум'яна Mini Power Palette 003
Rimmel Палетка 3в1 тіні, помада, рум'яна Mini Power Palette 001
Rimmel Volume Colourist Туш для вій об'єм з ефектом тонуючої фарби Black
Rimmel Oh My Gloss блиск для губ 330 Snog
Rimmel Oh My Gloss блиск для губ 160 Stay My Rose
Rimmel Oh My Gloss блиск для губ 100 Love Bug
Rimmel Hide The Blemish Concealer Коректор 103 Soft Honey
Rimmel Hide The Blemish Concealer Коректор 001 Ivory
Rimmel Glameyes Professional Liquid Liner підводка для очей Black Glamour
Rimmel Fix Perfect Pro Праймер для обличчя 002
Rimmel 100% Waterproof Mascara Туш для вій Black Black
Показано з 1 по 12 із 12 (1 сторінок)