Green Light (Грін Лайт)

Грін Лайт-природна краса волосся

Green Light відмінно знайома на українському ринку вже давно. Продукт бренду захопили повагу найкращих стилістів і перукарів. Косметика Green Light-містить довголітню практику в області виготовлення косметичних і парфумерних товарів. Новітній бренд висококласної косметики існував з 1996 р власне тоді, коли в моду вступило природне, природне і безпечне. Компетентний продукт, що відповідає всім аспектам, опинився важливим товаром, як ніколи раніше.

Косметика Green Light існує з 1996 року – вже 20 років компанія розробляє професійну косметику, що забезпечує ретельний догляд за волоссям і шкірою голови. Натуральні косметичні продукти від Green Light купити можна на сайті bigoodi.com.ua: у їх складі немає шкідливих хімічних компонентів, при цьому вся продукція компанії дуже ефективна, надає не тільки косметичний, але і лікувальну дію. До складу препаратів Green Light входить тільки високоякісна натуральна сировина з екологічно чистих регіонів Італії. Вона допомагає усунути різноманітні естетичні недосконалості, одночасно забезпечуючи волоссю дуже дбайливий догляд.

Природна косметика Грін Лайт зробила справжній тріумф, зробивши спробу виштовхнути з ринку шкідливу хімічну продукцію. Новітня косметика робила відмінну пропозицію-застосування природних частин, що не тільки не паскудять пасмам, однак і сприяють їх відновленню. Підприємство Грін Лайт аргументував, що висококласні ресурси з метою лікування пасом мають всі шанси бути природними, безпечними і дуже дієвими.

Сьогодні косметичні ресурси Green Light застосовують у власній службі численні основні салони краси України і планети. З підтримкою товарів Green Light стилісти формують насичені і прогресивні типи, досягаючи краси без потерпілих виснаження пасом.

Реконструкція волосся Green Light

Лінія Re-Co Hair Wellness - швидка допомога для пошкодженого і ослабленого волосся постійне використання засобів для реконструкції волосся green light в салоні або вдома швидко поверне пошкодженому волоссю колишню силу і привабливий вигляд. Ви зможете забути про проблеми з волоссям і знову відчути себе чарівними. Цілий комплекс корисних вітамінів і рослинних масел в складі шампуню, крему і масла re co green light допомагають відновити волосся, стоншені сушінням феном, випрямленням або завивкою.

Пивні дріжджі активно насичують волосся білками, зміцнюють волосяні фолікули і саму структуру волосся по всій довжині, запобігають їх випадання. Лимонна кислота добре очищає шкіру голови, кокосове масло відповідає за зволоження, а гідролізований кератин з D-пантенолом забезпечують кондиціонуючий і антистатичний ефект, зміцнюють волосся і захищають їх від шкідливого впливу навколишнього середовища.

Фарба Грін Лайт-безпечне фарбування

Безпечне фарбування і догляд за волоссям? З фарбою від Green Light це можливо! За допомогою високоякісної аміачної фарби green light ви зможете змінювати свій образ так часто, як тільки захочете! Чудова італійська фарба Грін лайт ретельно фарбує волосся, надає їм глибокий насичений відтінок і м'який блиск. Легкий ненав'язливий запах зробить процес фарбування комфортним і приємним, а велика палітра розкішних відтінків задовольнить найдосвідченіших модниць! У досить різноманітний асортимент продуктів торгової марки Green Light входять препарати для профілактики і лікування, укладання, щоденного догляду, колорування, а також професійні інструменти для перукарів. У кращих салонах краси стилісти із задоволенням використовують продукцію відомого італійського бренду, адже це допомагає їм при роботі з клієнтами домагатися незмінно високих результатів.



Шампунь предзавивочный Мосса Green Light Mossa, 250 мл
Система біозавивки Мосса Green Light Mossa
Сироватка з олією аргани з гідролізованим шовком Green Light Luxury Hair Color, 100 мл
Рідкі кристали з олією насіння льону Green Light Luxury, 100 мл
Молочний оксидант Green Light Luxury Oxidant Milk
Кондиціонер після завивки Мосса Green Light Mossa, 250 мл
Green Light Re-Co Шампунь для реконструкції волосся Restructuring Shampoo New
Green Light Re-Co Маска реконструює Hair Restructuring Mask
Green Light Luxury Стійка фарба для волосся з білим чаєм і маслом орхідеї permanent Coloring Cream 100 мл
Показано з 1 по 9 із 9 (1 сторінок)