Декоративна косметика Vivienne Sabo

Vivienne Sabo Україна

Vivienne Sabo - бренд з інтригуючою, традиційною і романтичною Паризькою душею. Косметика Vivienne Sabo розроблена з найбільш інноваторськими структурами і складом. Компанія Vivienne Sabo виникла на ринку мейкап не так давно, проте стрімко захопила популярність і отримала визнання відданих шанувальниць. Вишукані косметичні засоби Vivienne Sabo у витонченій упаковці - це квінтесенція французького шику і елегантності. У кожному тюбику і флакончику відчуваються любов і турбота про жіночу красу. А як же інакше? Адже саме історія кохання знаменитої француженки Вів'єн Сабо лягла в основу історії створення косметичного бренду, що носить сьогодні її ім'я. Свої почуття і таємниці Вів'єн повідала щоденнику, в який також записувала улюблені косметичні рецепти. І коли щоденник міс Сабо за збігом обставин опинився в руках майбутніх засновників торгової марки, та пристрасть, з якою вона розповідала про свою любов, надихнула їх на створення істинно французької косметики за рецептами цієї незвичайної дівчини. Таким чином, сучасні косметичні засоби, приправлені полум'яною любов'ю і істинно французькою пристрастю, стали доступні жінкам у всьому світі.

Макіяж з Vivienne Sabo-виконання справжнього паризького гламуру і елегантності, заснований на передових косметичних провіантах і в узгодженні з популярними тенденціями. Один з основних відмінних знаків фірми Vivienne Sabo - це екстракт фіалки, який дарує чарівний аромат. Він знаходиться в складі абсолютно всіх товарів. Символом популярного бренду є ніжна фіалка-один з найромантичніших квіток, що користується у Франції особливою повагою. З давніх-давен в Європі фіалка символізувала чистоту і невинність, і серед унікальних розробок Вів'єн Сабо були перші в косметичній індустрії тіні ніжного фіалкового кольору.

Візитна карта бренду-vivienne sabo cabaret premiere

Вона була створена в 2009 році. Спочатку, вона існувала тільки лише в чорному кольорі, проте не так давно вийшла новітня добірка альтернативних кольорів: в зеленуватому, в бурому, в бузковому і блакитному. Істинний французький шик і елегантність, чуттєвість і романтичність. У своєму щоденнику міс Вів'єн детально розписала рецепт туші, яка абсолютно не склеює вії – згодом він ліг в основу знаменитої туші зі сценічним ефектом vivienne Sabo cabaret. Туш для вій vivienne sabo cabaret додасть вашим віям по істині розкішний об'єм, як у красунь, які блищать на сцені кабаре! Удосконалена формула, ніжна текстура, м'яка і дуже пухнаста пензлик-завдяки цьому туш рівномірно обволікає кожну вію, роблячи погляд глибоким і виразним.

Vivienne Sabo-косметика для макіяжу, розроблена парижанкою, вона марила підносити абсолютно всім дівчатам чарівну красу. Натхнені розробники бренду Vivienne Sabo і в даний період видають нововведення, втілюючи в життєдіяльність мрії багатьох жінок.

Vivienne Sabo-прагне відчути красу і мрійливість Парижа. Завжди є можливість сформувати легкий макіяж в будь-який період. І зовсім не потрібно витрачати багато коштів, так як косметика Vivienne Sabo має дуже приємні і невисокі ціни. Товар ніяк не тестується на тваринах.

Де можна Vivienne Sabo купити

У нашому каталозі мережі інтернет-магазину Bigoodi (Бігуді) ви можете познайомитися з різноманіттям косметики Вів'єн Сабо. Тут ви виявите:

  • пудра vivienne sabo;
  • vivienne sabo rouge charmant;
  • vivienne sabo matte magnifique;
  • консилер vivienne sabo;
  • vivienne sabo regard coquet;
  • рум'яна vivienne sabo;
  • vivienne Sabo CABARET туш.

Сьогодні бренд Vivienne Sabo - це якісна і ефективна декоративна косметика, яку гідно оцінили найвимогливіші модниці. Туші vivienne sabo, тіні для очей і блиски для губ, а також маскуючі тональні засоби показують дійсно приголомшливий результат, допомагають м'яко підкоригувати різні естетичні проблеми, не завдаючи шкоди здоров'ю. До складу косметики Vivienne Sabo входять природні доглядають компоненти: екстракт акації, масло ши і виноградних кісточок.



Консилер Vivienne Sabo IDEAL SUBLIME 02, 6 мл
Vivienne Sabo Teinte Absolute Пудра компактна матуюча 04
Vivienne Sabo Teinte Absolute Пудра компактна матуюча 03
Vivienne Sabo Teinte Absolute Пудра компактна матуюча 02
Vivienne Sabo Merci Олівець для очей 302
Vivienne Sabo Liner Virtuose Олівець для очей гелевий стійкий 605
Vivienne Sabo Liner Virtuose Олівець для очей гелевий стійкий 604
Vivienne Sabo Jolies Levres олівець для губ 206
Vivienne Sabo Femme Fatale Помада рідка стійка з матовим ефектом 07
Vivienne Sabo Feerique Блиск для губ 10
Vivienne Sabo Feerique Блиск для губ 03
Vivienne Sabo Blush Naturel Рум'яна подвійні 03
Vivienne Sabo Blush Naturel Рум'яна подвійні 02
Показано з 1 по 13 із 13 (1 сторінок)